Editor

Hoe pas ik een ontwerp aan?

Volg de volgende stappen om je eigen ontwerp te maken:

  • • Kies de gewenste stijl.
  • • Kies het het artikel, bijvoorbeeld een B1 poster.
  • • Ga naar de productpagina en klik op 'Start met ontwerpen' om naar de editor te gaan.
  • • In de editor kun je beelden, kleuren en teksten aanpassen.
  • • Als het ontwerp klaar is en alle gegevens zijn ingevuld, klik je rechtsboven op 'Ga verder'.
  • • Beoordeel het ontwerp. Is alles naar wens? Klik dan op akkoord. Nog iets aanpassen? Klik dan op annuleren.
  • • Je komt na akkoord weer op de productpagina. Voeg het ontwerp hier toe aan de winkelwagen.
Wat moet ik doen als 'Start met ontwerpen' niet zichtbaar is?

Waarschijnlijk blokkeren de cookie-instellingen het verschijnen van de knop 'Start met ontwerpen'. Ga naar de browserinstellingen en kijk of de browser cookies van derden blokkeert. Sta deze tijdelijk toe. Deze kunnen daarna weer geblokkeerd worden.

Blijft het probleem bestaan, neem dan contact op met de klantenservice via 0413 - 204799.

Op welk systeem werkt de editor het beste?

Voor de beste gebruikservaring adviseren wij om je ontwerpen op te maken op een desktop. Dat biedt meer vrijheid dan op een mobiele telefoon.

Hoe plaats ik een foto?

Sleep een foto op een bestaand kader om deze in het kader te plaatsen. Wil je de afbeelding los in de opmaak plaatsen? Klik er dan op in plaats van deze naar het kader te slepen. Je kunt kiezen voor foto's uit een van onze bibliotheken of je kunt een eigen foto uploaden. Illustraties kunnen niet in een kader geplaatst worden. Op mobiel is het niet mogelijk om een foto in een kader te slepen. Daarom adviseren we om te ontwerpen via een desktop.

Hoe upload ik een eigen foto?

Je kunt via het menu aan de linkerzijde een eigen foto uploaden. Dit kan een bestand zijn vanuit een device (computer of telefoon), Facebook of Instagram.

Kan ik een ander lettertype kiezen?

De bestaande lay-outs hebben een lettertype dat niet gewijzigd kan worden. Deze zijn specifiek afgestemd op de betreffende stijl.

Als ik het voorbeeld bekijk, dan is mijn tekst verdwenen?

Alle velden die niet ingevuld zijn worden bij het exporteren niet meegenomen. Controleer goed of alle velden zijn ingevuld.

Wat als mijn vraag er niet tussen staat?

Neem in dat geval contact op met de klantenservice via 0413 - 204799 of via klantenservice@pimpyours.com.Account

Is een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Nee dit is niet verplicht.Bestelling

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Betalen kun je doen wanneer je jouw bestelling hebt verwerkt. Wij bieden verschillende opties aan waaruit je kunt kiezen om jouw bestelling te voltooien. In totaal bieden wij hiervoor vier opties: iDeal, creditcard, Bancontact en PayPal.

Kan ik veilig betalen bij PimpYours.com?

Onze betalingen lopen via Mollie. Wij kunnen je garanderen dat je betaling in goede handen is.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren/ wijzigen?

Wanneer je jouw bestelling geplaatst hebt zal deze direct naar onze productie gestuurd worden. Om deze reden is het niet mogelijk om de bestelling nog aan te passen na de betaling.

Waar kan ik mijn geplaatste orders terugvinden?

Een geplaatste order kun je, indien je een account hebt aangemaakt, terugvinden op je persoonlijke pagina onder het kopje ‘Mijn bestelling’.Bezorging

Wat is de levertijd van mijn product?

PimpYours.com hanteert een levertijd van max. 5 werkdagen.

Wat is de status van mijn bestelling?

Je kunt de door jou geplaatste bestelling volgen door middel van een Track & Trace-code. Deze ontvang je van ons zodra de bestelling wordt verzonden. Je kunt de status van jouw bestelling tevens volgen door in te loggen op je account.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Onze pakketten worden bezorgd door bezorgservice GLS.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?

Het is momenteel helaas niet mogelijk om zelf een bezorgdatum te kiezen. Echter wanneer je een mail ontvangt met een verzendbevestiging van GLS kan je jouw bezorging aanpassen. Zodra je van GLS een e-mail met informatie over het pakket ontvangt, kunnen de bezorgopties worden bekeken. GLS laat weten wanneer de bestelling waarschijnlijk aankomt. Je kan dan bepalen of er die dag iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen. Is dit niet het geval, dan is het vervolg heel eenvoudig: een klik op de link in de e-mail geeft rechtstreeks toegang tot de bezorgopties voor het pakket.

Niet Thuis Bericht
Je ontvangt een 'Niet Thuis Bericht' als de pakketzending niet afgeleverd kon worden. Via de website van bezorgservice GLS kan je kenbaar maken hoe je het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen.

Wat als ik niet thuis ben?

Wanneer de bezorger voor je deur staat en je bent niet thuis, dan zal hij of zij het eerst even bij de buren proberen. Zijn deze ook niet thuis? Dan zal de bezorger een briefje in je brievenbus doen met daarop een melding dat je niet thuis was, ook wordt hierop de volgende bezorgdatum vermeld of je kunt zelf kiezen voor een andere bezorgoptie.

Op welke dagen wordt mijn bestelling bezorgd?

GLS bezorgt van maandag t/m vrijdag tijdens de reguliere kantooruren.

Mijn bestelling is niet bezorgd, wat nu?

In het zeldzame geval dat je bestelling niet is bezorgd raden wij aan meteen contact met ons op te nemen, dit kan via onze contactpagina.Retouren & garantie

Waarom wijken de kleuren af t.o.v mijn ontwerp in de editor?

Het ontwerp is beoordeeld en gemaakt op een beeldscherm. Beeldschermen werken met RGB-kleuren en kunnen daardoor dieper en intenser van kleur zijn dan geprinte kleuren. Er kan daardoor een minimaal verschil in kleur zichtbaar zijn.

Ik ben niet tevreden met mijn product, wat nu?

Bent u toch niet helemaal tevreden? Dat vinden we vervelend om te horen. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn ontvangen bestelling retourneren?

Omdat jouw product speciaal voor jou is gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je toch niet helemaal tevreden? Neem dan even contact op met de klantenservice. Dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

To Top